Post by adsensebore on Mar 9, 2022 8:34:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem märke ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞
Tõesti halb, muudkui segas
See rakendus on parim! Kogu inimarengu idee on fantastiline, ilma kaebusteta. 5-tärniline hinnang, te peaksite tegema kolmanda mängu, muutke sellest seeria!
Oleks andnud sellele 5 tärni, kuid võitis hulluks 3 tunniga, pole kindel, kas tahan väljakutserežiimi eest maksta, kui mäng oli nii lihtne
Proovin teha hullumeelsust ja ei saa Rooma impeeriumist mööda, sest suurtükiväeüksus ei suuda midagi tabada ja Egiptuse poisid ei saa edasi liikuda, nii et kui see tõrgete käes ja mu suurtükivägi ei taba, raiskan umbes 1000 kulda ja kaotan nagu Rooma impeerium, ma ei saa mängust jagu .
peate maksma, et mängus kindralid avada, see mäng on põhimõtteliselt surnud ja te ootate endiselt, et inimesed maksavad selle eest?
Armasta muusikat. Varem mängisin arvutis flash-mängu ja muusika tuleb aeg-ajalt meelde ja ma pean seda uuesti mängima. See on lahe, et mobiiliversioon on nüüd saadaval, aitäh! Võitis just hullumeelses režiimis, just neile, kes kurdavad, et lihtne režiim on liiga raske. Ma arvan, et raskusastmed on sobivad.
Halb mäng ebaaus vastasmeeskonnal oli see, mis oli minu jaoks lukus, nii et ma ei saanud seda kasutada. Mängiks kauem, kuid on igav ja see on täielik ja täielik prügi See võib olla tingitud sellest, et ma olen suur kaka, loll pea.
Probleem on selles, et selle mängu laadimine läks kauaks ja see väljus avaekraanilt
Age of War 2 სტრატეგია uod
See on parim mäng ja ma mäletan, kui ma mängisin seda 5-aastaselt, see toob nii palju mälestusi tagasi😢
See pole puhas, sellel on halbu sõnu, ära mängi seda
Ootasin enamat
Tõesti suurepärane mäng, palun looge age of war 3 mobiilile
See on lõbus mäng ja see saab olema ka lõbus, kuid mõnikord on a.i liiga lihtne ja mõnikord liiga raske, kuid see on kõik, mida ma pean tegema
miks te kõik kurdate. sellised mängud ON MÕELDUD olema rasked. sa pead lihtsalt terveks saama ja võitlema. kui mõned meist saavad sellega hakkama, siis miks te ei suuda. elada sellega. teie arendajad on ägedad
Age of War 2 სტრატეგია uod
Väga võlts mäng
Tahtsin seda mängu mängida ja häkkinud režiimi teha, kuid häkitud režiim tuleb osta, mulle ei meeldinud, et see mäng vihkab.
Väga nastalgiline, sest ma mängisin seda nagu 4-aastaselt, kuid väga hea strateegiamäng soovitan seda
John. lloyd. M. Pascua
see on hea
Tehke kindralid vähemalt vabaks
Kõik ühes reas saavad nad rünnata mitte rivis
Muutke üldrežiim vabaks, seejärel 5 tärni
Bogus arvas, et see on midagi uut, kuid see on lihtsalt klassikaline ja kui teil on kaks kindralit, saate mängida tasuta, ülejäänud peate ostma... Olen hea mees
See ei tundu nagu Age of War
Ma mängin seda alati arvutis, kui ma väike olin, nüüd on see Playpoes saadaval, et väga hea
Palun tehke häkitud režiim tasuta, sest ma ausalt öeldes imestan neid mänge, mulle meeldib vaadata lahinguid nagu koobasmehed vs tulevik, see oleks lõbusam, palun tehke häkitud režiim tasuta.
Mõned kaugusüksused isegi ei tööta, mida kõrgem on raskusaste, seda keerulisemaks mäng muutub
ei saa oste taastada
Esimene mäng oli palju parem ja lihtsam, kuid teises mängus nägid nad välja, et elav õudusunenägu muutis robotid sinust neli korda tugevamaks ja ei andnud sulle peaaegu mingit mängujuhist. Ärge raisake oma aega sellele mängule.
Magic Tiles 3 Musiqa ldi
Lõbus mõnda aega, kuid pärast mängimist võib see igavaks muutuda.
Mäletan, kui olin väike poiss. Ma mängiksin seda mängu iga päev ja igal pool. See oli nii lõbus ja ausalt öeldes on see siiani!
ei saa dumbassi mängu alla laadida, nii et mis selle mõte on, sa tegid vea
See mäng oleks palju parem, kui see poleks rivivõitlus ja kõik üksused ründaksid korraga, selle asemel ükshaaval
Mängisin tgis tagasi, kui see oli flash mäng. Ma armastasin seda siis ja armastan seda ka praegu. Väga nostolgiline minu jaoks! 10/10.
tehke bossid vabaks või peate võitma
See oli asjata. ma vabandan.
Reklaame pole! Automaatne 5 tärni.
Age of War 2 頭脳系 kux
Pole hea
hea, aga ostude taastamise nupp ei tööta.
see muutub igavaks 4-5 päeva pärast
Lisage oma 100% valmimise klubisse veel üks number. Häkitud režiimiga oli mäng palju lõbusam
Age of War 2 頭脳系 kux
Nii igav. Juba tunniga hakkas igav. Täielik prügikast.
Klassika, mis vananeb nagu hea vein, üks mu lemmikstrateegiamänge, mida olen mänginud ikka ja jälle rohkem kui 6 aastat.
On super raske eks
kena mäng
Age of War 2 Strategiya lpoh
Ma ütlen ainult head
Lõbu saab üsna kiiresti otsa