Post by adsensebore on Mar 9, 2022 8:44:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Хороша гра !! Гарна графіка та хороші нагороди! Ви не пошкодуєте!
це одна з найкращих ігор!!!!!!!!
Як і в найкращій грі, монстрів і босів важко вбити, але в цій грі немає реклами, у неї є круті сюрікени різних кольорів, різні форми, і ви досить швидко стаєте сильнішими, справді люблю, ця гра заслуговує 10000/5 зірок
. ..9ijj
У вас дійсно повинен бути орел, щоб вистрілити в довгу сторону
Хороша, цікава гра.
Гра хороша, єдине, з чим у мене була проблема, це з автозбереженням. Щоразу, коли я виходжу з системи та чекаю до завтра, щоб отримати винагороди, які не використовуються, він не просто робить це, а просто повертається туди, де ви зупинилися.
Супер весело. Розважальна гра та розслаблююча музика. Багато для оновлення!
Vggg
Це хороша гра, але вона потребує ще покращення.Рівень боса важкий. Сюрікени повинні бути легше зливатися і мати більше пошкоджень.
Це добре, але етапний прогрес дуже повільний
Справді потрібен кращий спосіб об’єднати зірок ніндзя. Я грав в інші ігри, подібні до цієї, які дозволяють двічі клацнути та об’єднати всі предмети тієї ж якості. Або кнопка об’єднати все було б непогано. Крім того, просто звичайна гра в режимі очікування, щоб витрачати час і гроші, якщо ви цим займаєтеся витрачайте достатньо часу на гру і ставайте дійсно сильними.
зараз це моя улюблена гра, і безкоштовні костюми мені дуже допомогли, а також безкоштовні рубіни
Чудова гра за замовчуванням, концепція в цілому нормальна. Хоча я відчуваю, що ці квести можуть вам надто допомогти, вони все одно працюють. Хоча, якщо це проста гра, я не бачив її в дії, і це змінило якість життя.
Поки що все добре, доводиться не мати справу з рекламою, як інші ігри, легко 4 зірки.
Непогана гра може зайняти час, щоб отримати рубіни для виконання квестів
Я не бачив ще такої класної, крутої, продуманої гри!!!
Mww
Merge Ninja Star 2 Ролевые wcyt
гарно
Хала
Гра вилітає відразу, коли я натискаю кнопку Пуск
Unhk
Блін.. Я ніколи не думав, що гра буде настільки гарною, я буквально грав 5 годин, лол
Я маю на увазі, що немає способу навчитися грати в цю гру, але крім того, що це було дуже добре
Restaurant Paradise: Game Sim Simulasi eura
Все добре, але потрібен протилежний обмін руди - більша руда на меншу. Оновлення: ми, гравці, про це просили давно. Майнінг дуже незбалансований. Проте тут без змін. Тільки більше речей можна купити.
Загальна гра злиття
Ще одна банальна, загальна гра злиття.
Занадто складно
Це хороша гра, але я вже ближче до кінця, і я брав участь у кожному квесті, тому більше нічого робити зараз. Як я розумію, отримати максимум і все це, але це насправді не весело, і це буде нудно. Після того, як я зіграв приблизно за 2 слабких місця, я зіграв технічно все, що насправді більше нічого не потрібно виконувати, оскільки квести виконано. Вони повинні додати більше квестів, оскільки це єдине, що мотивує вас добре грати в гру.
Ця гра була веселою, але коли я виконую режим запису, вона стає набагато швидшою, і це було дивовижно, так багато сюрікенів, але погана річ у їх об’єднанні, щоб розблокувати нових зірок ніндзя, але все одно дуже весело! Чудова гра, чудова робота, і дякую за коментар до мого огляду mouse duck
потрібна кнопка швидкості для роботи з рекламою
Merge Ninja Star 2 રોલ પ્લેઇંગ emv
Ваша гра дійсно хороша
Є збій, де сказано оновити, але кнопки оновлення немає, коли я перевіряю, будь ласка, виправте це, у мене такий великий прогрес
На початку було дуже весело, але в кінці гри вже нема чого робити. У цій грі справді потрібно більше вмісту, який скидається щогодини, а не щодня без пропуску
Зміст гри хороший, але нам потрібен кращий спосіб об’єднати цих зірок ніндзя. Як одну кнопку, щоб об’єднати їх замість перетягування 1 на 1.
потрібно виконати оновлення, щоб скинути гру, щоб зробити її складнішою, а персонаж стає сильнішим під час кожного скидання
Я НЕ ХОЧУ оновлювати, ЯК Я МАЮ ГРАТИ, ЯКЩО ХОЧЕ оновлюватися, а я НЕ ХОЧУ
Ех
Мені сподобалася гра, але я хочу, щоб опція зняття аури/домашнього тварини була можлива?
Чому б не зробити так, щоб усі варіанти монет мали можливість натискання та утримання?
ОНОВИТИ ЦЕ І ЗАРАЗ НЕ РОБОТИ! 4 STARS BC МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ГРА, АЛЕ НЕ ОНОВЛЕННЯ!